Love the shapes of this office. Reminds me of sea shells

SourceYour | So You Know Better

Designed by Platform 5 Architects, the shoffice (shed + office) is a garden pavilion containing a small office alongside garden storage space located to the rear of a 1950’s terraced house in St John’s Wood with the brief requiring the shoffice to be conceived of as a sculptural object that flowed into the garden space.

1 Shoffice

The glazed office space nestles into an extruded timber elliptical shell, reminiscent of a wood shaving, and forms a small terrace in the lawn.

2 Shoffice

The interior is oak lined and fitted out with a cantilevered desk and storage. Two rooflights – one glazed above the desk with another open to the sky outside the office bring light into the work space.

4 Shoffice

5 Shoffice

The project was a close collaboration between Architect, Structural Engineer and Contractor.

3 Shoffice

Source

View original post

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s